Loading...

Echipa

Home / Echipa
Luminita Pilates Trainer

Luminita
Antrenor desăvârșit cu peste 15 ani de experiență în sport și arta mișcării, Luminița este unul dintre oamenii pe care ți-i dorești aproape mai mult decât un simplu antrenor. Cu 2 mastere în sport și absolventă a cursurilor Școlii Doctorale din cadrul UNEFS, cu 11 ani de experiență în predare ca asistent universitar, Luminița este convinsă că pilates transcende dincolo de ora pe care o petreci în Studio și se răsfrânge mai departe asupra vieții tale de zi cu zi. Atitudinea cu care te apleci asupra lucrurilor schimbă nu numai cum faci ci și ceea ce faci și, implicit rezultatul. Asta înseamnă Attitude: energia pe care o pui în lucrurile din jurul tău.

Abordare
Metodele Luminiței sunt diferite, preferând să lucreze pe alungire, pe postură, pe starea de bine, pe modul în care se aliniază întregul corp, pe energia pozitiva de care beneficiezi in timpul antrenamentelor dar mai ales după aceea. Pentru ea, fiecare sesiune de pilates și pentru fiecare om cu care lucrează, reprezintă încă o posibilitate de a atinge maximum de performanta de care este capabil corpul uman in aceasta etapa.


Tom Pilates Trainer

Tom
Născut și crescut în Anglia, Tom este absolvent al Școlii de Balet din Manchester. După absolvire a fost dansator profesionist în multe trupe de balet și a călătorit în toată lumea, inclusiv ca balerin pe vase de croazieră, unde a lucrat și pentru Cunard, pe navele Queen Elizabeth 2 și Queen Mary 2. Trainer de scuba diving, Tom este și scufundător profesionist, bazându-se pe principiile respirației profunde.

Abordare
Ca instructor personal, Tom este deosebit de atent la detalii și abordează fiecare oră în parte în funcție de nevoile cursantului, inspirându-și exercițiile din pasiunile sale, baletul și scufundările. De asemenea, orele sale alimentează permanent bateriile cu energie pozitivă, fiindu-ți imposibil să te plictisești!


Florin Pilates Trainer

Florin
O adevărată doză de energie, Florin este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport cu specializarea în kinetoterapie. Pasionat de cursurile de instructor sportiv ale Federației Române de Fitness și Culturism, Florin este persoana care aduce orei de sport acel plus de energie, atât prin experiență cât mai ales prin atitudine.

Abordare
În cadrul orelor de Pilates, Florin se concentrează pe tonusul mușchilor și pe dinamica acestora. Fiecare grupa de mușchi este lucrată în profunzime, iar exercițiile devin puncte focus asupra stării de bine și de revigorare a întregii experiențe pilates, cu efecte benefice, mult după terminarea orei.


Alina Pilates Trainer

Alina
Plină de energie, determinată, răbdătoare, perfecționistă și pasionată de pilates, Alina este și instructor Aerobic-Fitness, Tae Bo/Thai Combat și Aqua Fitness. Cu o experiență complexă, Alina îmbină de minune răbdarea căpătată ca Instructor de Educație Acvatică alături de copii și bebeluși, cu rigoarea dobândită prin practicarea artelor marțiale, respectiv kick-boxing. Înainte de a fi trainer de pilates, Alina a fost instructor calificat și specializat în AEROBIC- FITNESS/COMBAT /AquaGym în cadrul Asociației Internaționale Masterclass, unde a susținut clase de Cardio&Tone, Tae Bo, Aero Combat, Antrenament Funcțional, Aerobic Dance, Step&Tone.

Abordare
„De când mă știu am iubit mișcarea” o să-și înceapă Alina povestea. Așa că modul în care abordează orele de pilates sunt holistice, împrumutând idei din fiecare sport practicat de Alina, încă de la vârsta de 6 ani: gimnastică ritmică, atletism, patinaj de viteză, înot, street dance și kick boxing. În cadrul antrenamentelor de pilates, Alina se concentrează pe postură, dar și pe transmiterea pasiunea pentru toate formele de pilates, fie la aparate, fie pe saltea.


Andra Pilates Trainer

Andra
Absolventă a Facultății de educație fizică și sport cu specializarea în Sport și Performanță Motrică, Andra practică artele marțiale marțiale karate-do de 16 ani și este legitimată în cadrul clubului Dinamo având rezultate extraordinare (Locul 2 la Campionatul European din Polonia 2018 în proba de kata, Locul 1 la proba de kumite (proba de aplicare a tehnicilor în lupta cu partener) categoria - 58 de kg., Campionatul Mondial 2018 proba de kata locul 1 si proba de kumite locul 2). Andra este de asemenea Sportiv emerit - recunoscut de Ministerul Tineretului și Sportului și este în același timp pasionată de alergare și de a-i învăța karate pe începători.

Abordare
Fiind posesoarea unei centuri negre 2 dani în karate Shotokan, Andra este un trainer care iubește disciplina și corectitudinea posturilor, înțelegând în același timp nevoia de adaptare a unui corp la o anumită mișcare. Empatică și riguroasă în același timp, Andra propune clase de pilates care aduc în atenție atât grupele musculare cât și ajungerea la potențialul maxim al celui care se antrenează.


Victoria Pilates Trainer

Victoria
Pentru Victoria primul contact cu sportul s-a întâmplat la vârsta de 10 ani, când pentru prima dată a alergat pe o pistă de atletism. A fost dragoste la prima vedere. Au urmat ani mulți de pregătire, iar 19 ani mai târziu Victoria continuă să iubească atletismul cu același entuziasm ca în prima zi, adăugând experienței ei și elemente din antrenamentele fitness, cardio, stretching, yoga, însă mereu pe primul loc este pilates.

Abordare
Ca instructor, Victoria își dorește să îi motiveze pe cei pe care îi antrenează pentru a-și depăși limitele, a găsi și a păstra echilibrul care le conferă frumusețea desăvârșită. Antrenamentele cu Victoria combină experiența ei ca instructor sportiv și de aerobic-fitness cu studiile ei în recuperare și kinetoterapie, toate acestea traducându-se în rezultate care se văd.


Adriana Pilates Trainer

Adriana
Absolventa a Facultății de Educație Fizică și Sport cu Licența în Sport și Performanță Motrică, specializata ca si antrenor de înot, cu master în Performanță în Sport, instructor de fitness- aerobic, aquagym, fitness kids si tehnician nutriționist, Adriana este mereu în căutare de informații noi pe care le integrează perfect in lecțiile de pilates. A lucrat cu sportivii de înaltă performanță oferind asistență în îmbunătățirea tehnicii, biomecanicii, dezvoltarea forței, vitezei de reacție, precum și analiza psiho-neuro-motricității sportivilor folosind aparate si echipamente de testare avansate.

Abordare
Tehnica de predare a Adrianei îmbină aplicarea cu atenție a principiilor dezvoltate de Joseph Pilates, cu tehnicile de antrenament din fitness și body building gândind-se mereu la persoana cu care lucrează ca la un sportiv pe care trebuie să îl sculpteze să ajungă la cea mai bună formă. Calmul, răbdarea, bucuria de a preda și compasiunea sunt atuurile Adrianei si dau culoare întregii ședințe de pilates.


Iulian Pilates Trainer

Iulian
Iulian împletește in metoda pilates caracteristici atletice, ca urmare a specializării lui in cadrul Universității Naționale de Educație Fizica si Sport, și a experienței acumulate in perioada in care a activat ca jucător de fotbal. Este un trainer care tratează cu seriozitate orele de pilates și oferă persoanelor pe care le antrenează soluții personalizate.

Abordare
In cadrul orelor, pe Iulian o sa-l auziți explicând in detaliu exercițiile propuse, biomecanica si anatomia lor. Considera ca înțelegerea execuțiilor este importanta in motivarea oamenilor pentru a continua sa își îmbunătățească condiția fizica si mentala.