Loading...

This is my place!

Home / Blog / This is my place!

This is my place!

Locul in care ma simt ca acasa, in care merg cu bucurie si cu dorinta de a mai atinge inca o performanta cu oamenii cu care lucrez. Locul creat pentru voi, cei care mi-ati confirmat credinta ca atunci cand vrei sa obtii un rezultat, niciun efort nu este prea mare.

Este Attitude Pilates Studio, locul in care ne punem la dispozitie cunostiintele si abilitatile astfel incat sa obtinem cea mai buna forma fizica in care poate exista corpul vostru.

Este locul in care facem performanta, este locul in care corectam deficiente fizice, afectiuni la nivelul coloanei vertebrale, este locul in care pregatim corpul pentru solicitarile de zi cu zi sau pentru etapele periodice – inainte sau in timpul sarcinii, dupa o accidentare.

Sunt indragostita de pilates. Cred in el, i-am simtit efectele pe propriul corp. Modul fin in care delimiteaza contractia musculara, constientizarea lanturilor musculare ce o produc, controlul muschilor mici, stabilizatori, atat de importanti in asigurarea unei posturi corecte, echilibrul pe care il dobandesti ca urmare a practicarii pilatesului, sunt doar cateva dintre argumente.

Si avem posibilitatea sa urmarim toate aceste aspecte pentru ca sesiunile de pilates sunt one to one, pentru ca programul de antrenament este individualizat in functie de necesitatile corpului tau, tinand cont insa si de posibilitatile ulterioare de dezvoltare.

Suntem o echipa profesionista si specializata, avem echipamente de exceptie (reformer allegro 2, Cadillac, exochair) si suntem gata sa iti demonstram ca este asa de luni pana vineri intre 8 si 21.00, sambata intre 10 si 14.00

Cu drag,

Luminita,
Trainer si owner Attitude Pilates Studio