Loading...

Working with Andreea Marin at Attitude Pilates Studio

Home / Blog / Working with Andreea Marin at Attitude Pilates Studio

Working with Andreea Marin at Attitude Pilates Studio

Andreea Marin at Attitude Pilates Studio

Dincolo de aparente exercițiile de pilates au un mare avantaj: pot fi practicate de oricine indiferent de sex, vârstă sau condiție fizică.

Pilates crește tonusul muscular și mobilitatea articulațiilor, îmbunătățeste postura și circulația sângelui, reduce nivelul de stres, dă energie. Este așadar un antrenament excelent pentru toți cei care își doresc un corp frumos și sănătos în armonie cu mintea (sportivi de performanță, persoane care vor să-și întrețină condiția fizică, femei insarcinate și proaspetele mămici, persoane cu afecțiuni (probleme cu spatele, genunchii sau umerii).

Studioul Attitude oferă programe personalizate, croite perfect pe nevoile și pe obiectivele tale: mușchi lucrați în profunzime, corectarea posturii sau obiective de performanță. Vei avea avantajul de a lucra cu un antrenor care va cunoaște în amănunt problemele tale și îți va oferi tot suportul și atenția de care ai nevoie pe toată perioada programului. Te vei reinventa și vei căpăta energia pozitivă a unui proaspăt născut!

Te asteptam cu drag,

Luminita