Loading...

Cand facem “sport”?

Home / Blog / Cand facem “sport”?

Cand facem “sport”?

Raspunsul este foarte simplu: nu facem! Zilele sunt mult prea pline si intense ca sa mai reusim sa strecuram si acest gen de activitate. Le impartim intre familie si job, si ne straduim sa le tinem in echilibru.

Dar, corpul fizic are cateva mecanisme musculare de care devenim constienti prea tarziu, adesea doar in situatia in care cedeaza. Daca i-am acorda din timp atentie, daca i-am facilita (si prin intermediul exercitiilor fizice) o stare optima de functionare, am descoperi cum aceasta “carcasa” ne ofera suportul atat de necesar activitatilor de zi cu zi. Iar pe termen lung, este de nepretuit (valabil si de neinlocuit

Desigur ca va recomand cu mare incredere pilatesul care in prima faza te “obliga” la constientizare, recunoastere, control…ca mai apoi sa-ti ofere “bucuria” integrarii lor in dinamica corpului. Pilates, poti face in studioul meu sau in orice alt loc, asa cum poti practica orice alta forma de miscare pe care o consideri potrivita.

Tine cont totusi, ca exista cateva avantaje atunci cand lucrezi one-to-one. Intotdeauna instructorul va investi in cunoasterea corpului tau, a modului in care reactioneaza la efort – efort pe care il va doza corespunzator, alegand de fieacare data exercitiile cele mai potrivite si asigurandu-se ca le lucrezi corect – acesta fiind cel mai mare pericol, sa executi gresit miscarile s.a.

Integreaza “sportul” in viata ta! Vei simti in scurt timp efectele benefice. Acum pare ca-ti iei din timpul si asa putin. Pe termen lung…castigi timp.

Cu drag,

Luminita,
Trainer si owner Attitude Pilates Studio