Attitude Pilates Studio

Exercitii pe aparate

Pilates înseamnă în primul rând stare de bine. Studioul Attitude oferă programe personalizate, croite perfect pe nevoile și pe obiectivele tale: mușchi lucrați în profunzime, corectarea posturii sau obiective de performanță. Vei avea avantajul de a lucra cu un antrenor care va cunoaște în amănunt problemele tale și îți va oferi tot suportul și atenția de care ai nevoie pe toată perioada programului. Te vei reinventa și vei căpăta energia pozitivă a unui proaspăt născut!

 

Avantaje Reformer
Probabil că nu există aparat Pilates mai celebru decât Reformer. Și pe bună dreptate. Prima impresie pe care o face aparatul este una extrem de puternică. Impactul pe care îl au exercițiile realizate cu ajutorul lui este uimitor asupra organismului. Performanțele pe care le promite acest aparat sunt incredibile și, dacă exercițiile sunt lucrate corect, acestea vin la pachet și cu tonusul pozitiv care durează până la următoarea ședință de pilates.
 

Care sunt beneficiile exercițiilor pe Reformer?

Daca ați încercat acest aparat, stiți deja ce super-puteri are. Daca nu ați încercat până acum, vă invităm să aflați mai multe despre avantajele de a lucra pe Reformer:

 • Exercitiile executate pe Reformer cresc forta musculara, elasticitatea, coordonarea, echilibrul static si dinamic. Toate acestea conduc către beneficii pe care le veți cunoaște pe termen lung, atât fizic cât și psihic.
 • Îmbunătățiri evidente ale posturii, grației mișcării, eficienței acesteia.
 • Dispariția sau atenuarea durererii asociate cu dezechilibrele fizice, precum durerile lombare, la nivel cervical, sau la nivelul articulatiilor.
 • Vorbind despre construcția muschilor, în pilates, muschii mici, stabilizatori sunt la fel de importanți ca grupele musculare mari. Toți acești muschi sunt lucrați pe Reformer, astfel încât să ofere stabilitate și susținere întregului aparat osos.
 • Abdomenul plat, spatele puternic, fesele și coapsele tonifiate sunt toate rezultatele acestui aparat. Bineinteles ca exista exercitii si aparate care lucreaza si ele aceste zone, insa aparatul Reformer creează un mediu unic pentru o varietate uriasa de exercitii. Iar pozitiile corect anatomice din care se executa aceste exercitii, atrag transformari fundamentale in dinamica corporala.
 • Reformer-ul este un aparat suficient de mare pentru a gazdui exercitii care au nevoie de miscari ample, ceea ce il face ideal pentru sporirea flexibilității, in timp ce muschi lucreaza pe alungire.
 • Împingerile și tragerile la nivelul picioarelor si brațelor realizate in mod echilibrat prin contragreutatea propriului corp, ofera o constructie organizata si de lunga durata a tuturor grupelor de muschi.
 • Reformerul poate fi folosit de oricine, la orice vârsta și cu orice fel de pregătire fizica. În traducere liberă, Reformer înseamnă „reformator universal”.
 • Un beneficiu imediat al acestui aparat este controlul pe care îl dobandești asupra propriului corp, imediat dupa prima ședință. Echilibrul se îmbunătățește și instabilitatea de coordonare a segmentelor corpului scade simțitor dupa antrenamentele cu Reformer.
 • Reformerul este recomandat de către clientii noștri drept „energizatorul” pentru că, pe lângă toate beneficiile fizice de care dispui, ai la îndemână instrumentul ideal de revigorare mentală și bunăstare psihică.

 

Avantaje Cadillac
Cuvântul Cadillac evoca eleganta unor masini luxoase, decapotabile, cu geamuri electrice și capace care fac produsul inovației secolului trecut. Acestea sunt și motivele pentru care aparatul de Pilates și-a primit numele: eleganță, grație, suplețe și confort.
 

Care sunt beneficiile exercițiilor pe Cadillac?

 • Dacă ai facut din sport un mod de viata, iti recomandam Cadillacul, ale carui arcuri cu diferite intensitati pot fi folosite cu succes pentru intarirea tendoanelor si articulatiilor;
 • Cadillac-ul îți consolidează mușchii „centrului de putere”, adică acei mușchi responsabili cu susținerea coloanei vertebrale și, implicit a poziției;
 • În același timp, muschii stabilizatori ai coloanei vertebrale vor fi lucrati corect, pastrand pe parcursul efectuarii exercitiilor aceasta pozitie; cei care suferă de lordoza vor putea lucra fără dureri musculare, in pozitie anatomica care asigura controlul bazinului;
 • Cadillac-ul poate fi folosit și pentru cei care se recuperează, pentru că se pot executa mișcări progresive sau regresive;
 • Un alt plus al acestui aparat este faptul că poate fi folosit atât de entuziastii începători, cât și de cei cu un antrenament avansat, trainerul avand posibilitatea de a adapta in consecinta pozitiile pe Cadillac si tensiunea arcurilor cu care se lucreaza.

 

Avantaje EXO Chair
Aparatul-minune EXO Chair este un aparat prietenos, care face ca antrenamentele tale să fie amuzante, distractive și deosebit de prețioase pentru întregul corp. Special conceput pentru o gamă variată de exerciții, aparatul are o mulțime de funcții care flexibilizeaza spațiul de lucru: poți împinge, trage, face exerciții cardio. Desi „inofensiv” la prima vedere, antrenamentele pe EXO Chair cer multa forta, coordonare, capacitate de a selecta grupele musculare care intra in contractie, echilibru static si dinamic.
 

Care sunt beneficiile exercițiilor pe EXO Chair?

 • Conceput atat pentru seiunile individuale cat si de grup, EXO Chair este un aparat care face antrenamentul să fie amuzant! Avantajele exercițiilor de grup: un aparat complex, adaptabil dar si solicitant care aduce zâmbetul pe buzele tuturor în timp ce mușchii lucrează;
 • EXO Chair este un aparat versatil care conferă un antrenament eficient și complet al întregului corp, cu rezultate excelente;
 • Existe o multitudine de exerciții pe care le poți face la acest aparat, fără a te plictisi în timpul antrenamentelor;
 • EXO Chair lucrează pe diferite niveluri de rezistență, tocmai pentru a obține rezultate remarcabile pentru oricare nivel de pregatire fizica la care te afli;
 • EXO Chair este unul dintre aparatele care, în ciuda aparenței fragile, tonifică și întărește mușchii într-o manieră extrem de intensa, în special pentru cei care acuza dureri lombare, la nivelul articulatiilor membrelor inferioare si a umerilor.