Attitude Pilates Studio

Echipa

“The mind, when housed within a healthful body, possesses a glorious sens of power.”
– Joseph H. Pilates

 

Luminita

Luminita
Antrenor desăvarșit cu peste 11 ani de experiență în sport și arta mișcării, Luminița este unul dintre oamenii pe care ți-i doresti aproape mai mult decat un simplu antrenor. Luminița este convinsă că pilatesul transcende dincolo de ora pe care o petreci în Studio, și se răsfrânge mai departe asupra vieții tale de zi cu zi. Atitudinea cu care te apleci asupra lucrurilor schimbă nu numai cum faci ci și ceea ce faci și, implicit rezultatul. Asta înseamnă Attitude: energia pe care o pui în lucrurile din jurul tău.

Abordare
Metodele Luminitei sunt diferite, preferând să lucreze pe alungire, pe postură, pe starea de bine, pe modul în care se aliniază întregul corp, pe energia pozitiva de care beneficiezi in timpul antrenamentelor dar mai ales după aceea. Pentru ea, fiecare sesiune de pilates, si pentru fiecare om cu care lucreaza, reprezinta inca o posibilitate de a atinge maximum de performanta de care este capabil corpul uman in aceasta etapa.


Tom

Tom
Născut și crescut în Anglia, Tom este absolvent al Școlii de Balet din Manchester. După absolvire a fost dansator profesionist în multe trupe de balet și a călătorit în toată lumea, inclusiv ca balerin pe vase de croazieră, unde a lucrat și pentru Cunard, pe navele Queen Elizabeth 2 și Queen Mary 2.
Trainer de scuba diving, Tom este și scufundător profesionist, bazându-se pe principiile respirației profunde.

Abordare
Ca intructor personal, Tom este deosebit de atent la detalii și abordează fiecare oră în parte în funcție de nevoile cursantului, inspirându-și exercițiile din pasiunile sale, baletul și scufundările. De asemenea, orele sale alimentează permanent bateriile cu energie pozitivă, fiindu-ți imposibil să te plictisești!


Born and raised in England, Tom graduated from Northern Ballet School in Manchester, where he majored in classical ballet. He danced professionally in ballet companies, touring Great Britain. Danced in variety shows throughout Portugal, before traveling the world, dancing on cruise ships. He worked for Cunard, on Queen Elizabeth 2 and Queen Mary 2, also for several other cruise companies.
Trainer scuba diving, and diver Tom is professional, relying on the principles of deep breathing.

Approach
As personal instructor, Tom has also an eye for detail and his pilates method works perfectly on everybody. Also a scuba diving instructor and technical diver, Tom is a splash of joy and fun in all his classes.
Also, it’s impossible to be bored when you choose to do pilates with Tom!


Ionela

Ionela
Absolventă de Psihologie, Dezvoltare Personală şi Psihoterapie experiențială, Ionela este atestată ca instructor aerobic-fitness (pilates, yoga, tae-bo, stretching, aqua gym), și trainer Pilates la Attitude Pilates Studio şi trainer Qigong la Centrul MorningStar.
Cu o experiențo de 17 ani în arte marţiale (centura neagră 1 Dan în stilul Shotokan Tradiţional), Ionela pune accent pe disciplină și profunzimea gândirii. Pentru ea, practica sportivă s-a transformat într-o practică spirituală de atingere a perfecţiunii interioare, de care fiecare cursant al ei se molipsește cu ușurință.

Abordare
Ca trainer, Ionela pune în primul rând accentul pe transmiterea pasiunii pentru arta mişcării în armonie cu mintea şi cu respiraţia atingând, alături de sănătate, o stare de bine interioară.


Florin

Florin
O adevărată doză de energie, Florin este absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport cu specializarea în kinetoterapie. Pasionat de cursurile de instructor sportiv ale Federației Române de Fitness și Culturism, Florin este persoana care aduce orei de sport acel plus de energie, atât prin experiență cât mai ales prin atitudine.

Abordare
In cadrul orelor de Pilates, Florin se concentreaza pe tonusul muschilor si pe dinamica acestora. Fiecare grupa de muschi este lucrată in profunzime, iar exercițiile devin puncte focus asupra starii de bine și de revigorare a întregii experiențe pilates, cu efecte benefice, mult după terminarea orei.


Andrei

Andrei
Sportiv full-time, Andrei este absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, cu specializarea în Ski și masterand la Management și Marketing în activități sportive.
A lucrat ca instructor de ski atât cu cei mici cât și cu adulți dornici să învețe acest sport de iarnă, iar consecvența îl caracterizează în tot ceea ce face, indiferent că sunt ședințe de pilates sau cursuri de ski.

Abordare
Andrei preferă tehnica hibridă de pilates, adică o combinație unică între aparate și saltea. De asemenea, ca trainer este unul dintre cei care au multă răbdare și care lucrează pentru a atinge obiectivele stabilite la începutul ședințelor, împreună cu tine. De asemenea, cu Andrei poți lucra atât exerciții clasice de Pilates cât și exerciții croite pe nevoile tale sau pentru afecțiunile pe care vrei să le atenuezi.


Alina

Alina
Plină de energie, determinată, răbdătoare, perfecționistă și pasionată de pilates, Alina este și instructor Aerobic-Fitness, Tae Bo/Thai Combat și Aqua Fitness. Cu o experiență complexă, Alina îmbină de minune răbdarea căpătată ca Instructor de Educație Acvatică alături de copii și bebeluși, cu rigoarea dobândită prin practicarea artelor marțiale, respectiv kick-boxing. Înainte de a fi trainer de pilates, Alina a fost instructor calificat și specializat în AEROBIC- FITNESS/COMBAT /AquaGym în cadrul Asociației Internaționale Masterclass, unde a susținut clase de Cardio&Tone, Tae Bo, Aero Combat, Antrenament Funcțional, Aerobic Dance, Step&Tone.

Abordare
„De când mă știu am iubit mișcarea” o să-și înceapă Alina povestea. Așa că modul în care abordează orele de pilates sunt holistice, împrumutând idei din fiecare sport practicat de Alina, încă de la vârsta de 6 ani: gimnastică ritmică, atletism, patinaj de viteză, înot, street dance și kick boxing. În cadrul antrenamentelor de pilates, Alina se concentrează pe postură, dar și pe transmiterea pasiunea pentru toate formele de pilates, fie la aparate, fie pe saltea.


Dana

Dana
Practică badmintonul din adolesceță, fiind încă prezentă la competițiile anuale organizate cu sprijinul Federației Române de Badminton. Are o experiență generoasă în domeniul sportiv, dezvoltată în mod continuu, dar și o certificare pentru instructor Aerobic-Fitness. În ultimii 4 ani și-a îndreptat atenția către Pilates, completându-și pregătirea sportivă în cadrul Move On Pilates Academy și obținând certificări pentru repertoriul Matwork (Basic and Advanced Level), Reformer Fundamentals și Fit Props.

Abordare
Dana își ghidează întotdeauna antrenamentele ținând cont de păstrarea bunăstării fizice și mentale. În prezent își perfecționează experiența profesională, urmând cursurile prestigioasei școli americane Body Arts and Science International (BASI Pilates), cu specializarea Comprehensive Teacher și aplicând know-how-ul dobândit în sesiunile de pilates 1 la 1.


Alexandra

Alexandra
A descoperit Pilates-ul în vara anului 2013, imediat după absolvirea Facultății de Kinetoterapie. A urmat cursurile Balance Body Academy – modulele Pilates Mat, Reformer 1&3, Caddilac & Trapeze, în paralel cu Masterul în Nutriție din cadrul UMF Carol Davila. De-a lungul timpului Alexandra a încercat o mulțime de sporturi din dorința de a deprinde abilități noi și de a-și depăși limitele corpului și ale minții. Practică cu pasiune, pe lângă Pilates și echitație, înot, yoga, ciclism și sporturi pe apă (stand-up padelling și caiac).

Abordare
Lecțiile de Pilates cu Alexandra sunt ideale pentru începători și pentru cei care doresc să își descopere și înțeleagă mai bine corpul. Studenții Alexandrei dobândesc aliniamentul coloanei vertebrale, control asupra mișcărilor, precizie și conștientizare posturală, datorită focusului pe disciplină și corectitudine în efectuarea mișcărilor de Pilates. Totodată, Alexandra lucrează și cu persoane cu patologii ale coloanei vertebrale precum hernii, cifolordoze și scolioze, dar și pre și post-partum.